Keitä me olemme?

 

Salus Qualitas Consulting Oy:n takana työskentelevät sisarukset Heidi Ilmonen ja Marjut Jokela.

Heidi taitaa laatu, liiketoiminta, turvallisuus ja ympäristöjohtamisen. Heidin kiinnostuksen kohteena ovat sote-alan tietojärjestelmät, laatujärjestelmät ja Kanta-palvelut.

Marjut puolestaan tuntee sosiaali -ja terveysalan kiemurat. Marjutilla on pitkä työtausta lastensuojelusta ja hän on myös kouluttautunut mindfulness ohjaajaksi sekä kirjaamisvalmentajaksi.Tällä hetkellä Marjut on tohtorikoulutettavana ja hän tekee tutkimusta huostaanotettujen lasten ja nuorten osallisuudesta.

Olemme asiantuntijoita johtamisessa, laatu ratkaisuissa,tietosuojassa, työhyvinvoinnissa ja turvallisuusjohtamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme koulutuksia, konsultointia, auditointipalveluita sekä uusimpina tuotteina sähköistä SQM-TOIMI  järjestelmää sekä TOIMI 5×5 laadunvarmistusmallia. Olemme kouluttaneet sote-alalla työskenteleviä, yrittäjiä, työntekijöitä ja viranomaisia tietosuojan, riskienhallinnan, varautumisen, Kanta-palveluiden, omavalvonnan ja laadun puitteissa.

Tässä blogissa haluamme popularisoida sote-alan ilmiöitä ja vaatimuksia ja kirjoitamme tekstejä omien taustojemme viitoittamina.

Lämpimästi tervetuloa blogiimme!

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s